Počinitelj višestrukog ubojstva u Šibeniku pronađen mrtav u automobilu

Foto: Krunoslav Petric/PIXSELL/Ilustracija

Strašna tragedija koja je danas popodne pogodila Šibensko-kninsku županiju šokirala je cijelu Hrvatsku. Četverostruko ubojstvo u popodnevnim satima, rezultiralo je opsadnim stanjem u Šibeniku, a glasnogovornik PU šibensko-kninske za HRT je rekao kako su ubojicu pronašli mrtvog.

“Osoba za koju se sumnja da je počinitelj, pronađen je mrtav pored automobila koji smo tražili”, kazao je je glasnogovornik šibensko-kninske policije Šime Pavić.

Podsjećamo, policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

Kako se neslužbeno doznaje, ubojica je Branko Koloper, vlasnik propale šibenske pekare Matkol. Njegova tvrtka otišla je u stečaj, a on je presudio najvećem vjerovniku – Tediju Slamiću, vlasniku tvrtke Djelo, stečajnoj upraviteljici Radojki Danek, njenom suprugu Mariju, te još jednom vjerovniku kojem je nakon stečaja pripala Matkolova hala.


Komentari