Pao diler sa Žitnjaka! U kući imao čak dva laboratorija za uzgoj marihuane

Photo: PU zagrebačka/ Ilustracija

Policija u Zagrebu sve češće se susreće s pronalaženjem šokantnih laboratorija u kućama preprodavača droge. Još jedna takva situacija snašla ih je na području Žitnjaka gdje su službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i predmet drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni, s ciljem proizvodnje i preprodaje marihuane, u kući na području Žitnjaka, uređajima za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio marihuanu.

Naime, pretragom kuće kojom se koristi osumnjičeni policijski su službenici pronašli dva improvizirana laboratorija za umjetni uzgoj bilja, devet stabljika marihuane visine od 10 do 25 cm, ukupno 76.1 gram marihuane, jednu cigaretu ispunjenu smjesom duhana i marihuane te dvije digitalne vage za precizno mjerenje mase.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.


Komentari