OVO JE UŽAS Prevaranti iskoristili priliku da opljačkaju samohranog teško bolesnog oca kojem je kuća uništena u potresu

Photo: robert Anic/PIXSELL

Kao da mu nije bilo dosta što mu je kuća u Glini uništena u razornom potresu, sad još i to. Samohranog oca Dalibora Vignjevića koji boluje od karcinoma, iskoristio je prevarant za vlastitu zaradu.

Kako javlja Provjereno, iskoristio ga je lažni liječnik nakon što su mu prijatelji pokušali pomoći skupljanjem donacija putem Facebooka.

“Oni su moj profil skrhali, moje slike i moju objavu, a stavili svoj račun, kao da se uplaćuje meni, a u biti to nije moj račun”, rekao je 38-godišnjak.

Još se ne zna tko je to bio te koliko je novaca prikupljeno. Policija će to naknadno utvrditi, piše Dnevnik.


Vignjević je bolovao od raka korijena jezika koji se proširio i na vrat. krenuo i niže, na rame, pa se, na sreću, zaustavio. Vrat i lubanju su otvarali da dođu do baze jezika.

Na pitanje kako je biti samohrani otac uz tešku bolest, odgovara: “Uh, teško, usput moram reći da mi je mirovina bila mala, ukinuli su mi je jer nisam ispunjavao uvjete. Imao sam neku pomoć preko socijalnog, dječji i to je to. Mora biti dobro, ja se nadam, to mi je životni moto, samo naprijed, sve se može pobijediti, bolesti, potresi, sve.”

Komentari