Ovo je klub u centru Zagreba u kojem se tulumarilo za vikend! Osim partijanera, policija pronašla hrpu oružja i malo droge

Photo: Pixabay/ ILUSTRACIJA

Jedna mačeta, sablja, plinski pištolj, samostrel, marihuana… Sve je to policija pronašla ovog vikenda u klubu Paromlin gdje su “upali” u noći sa subote na nedjelju. Naime, u Koturaškoj ulici, dan nakon zabrane rada klubova, zatečene su 24 osobe koje su se zabavljale.

Iako je prostor registriran kao udruga, predsjednik D.C.-a je uhićen te je Državni inspektorat klubu izdao usmenu zabranu obavljanja neregistrirane ugostiteljske djelatnosti od najmanje 30 dana, doznaje Jutarnji.

Osim što će se 40-godišnjeg predsjednika udruge teretiti za širenje i prenošenje zarazne bolesti, kriminalističko istraživanje provest će se i radi dvije uzgojene sadnice marihuane.

Oduzela mu je policija i svo pronađeno oružje, a nakon ispitivanja je D.C. pušten. Također, policija je provela kriminalističko istraživanje nad dvije gošće Paromlina kod kojih su nađene manje količine trave i amfetamina, piše Jutarnji.


Komentari