OTAC MLADIĆA KOJI JE PREGAZIO ŽENU U LUČKOM: ‘Nije kriv, znam ga u dušu. On je svake nedjelje u crkvi’

“Pod stravičnim smo šokom supruga i ja. Kažu da je upravo on pregazio gospođu i pobjegao. U to ne vjerujemo i tvrdimo da to nije istina. Nije kriv. Uostalom, na kamionu koji je vozio nema nikakvih vidljivih tragova”, kazao je za Jutarnji otac 18-godišnjaka koji je nesretnu ženu pregazio, a potom pobjegao s mjesta nesreće ostavivši ženu da umre u kanalu.

Dodao je da je siguran da njegov sin s time nema ništa jer “nije tako odgojen”, kao i da su pod istragom još dva kamiona iste firme.

“Kad se taj dan vratio kući s posla, djelovao je normalno. Svu trojicu sinova znam u dušu, a da je išta zgriješio, to bi mu se čulo u glasu i vidjelo na njemu. Sigurno bi se povukao u sebe”, objasnio je otac 18-godišnjeg K. V., iz okolice Zlatara, piše Jutarnji.

“On je svake nedjelje u crkvi i tako već punih 15 godina”, zaključuje otac.


Inače, život Marije Š. ugasio se u srijedu oko 6.30 sati na križanju Puškarićeve i Ježdovečke na području Lučkog i to svega 100-tinjak metara od kuće dok je hodala prema obližnjoj trgovini.

https://www.zagreb.info/crna-kronika/stravican-dogadaj-u-zagrebu-teretnjakom-pregazio-umirovljenicu-i-pobjegao-ostavivsi-je-da-umre-u-mukama/289192/

Komentari