OPASAN DAN NA ZAGREBAČKIM CESTAMA: S teškim ozljedama prebačeni na Rebro, biciklist na Ribnjaku se zabio u auto, mladić u Celinama sletio

Foto: Zagreb.info Ilustracija

Iza nas je još jedan napet dan na zagrebačkim cestama. Oko 20.30 sati, 24-godišnji vozač Renault Clia zagrebačkih registracija, u mjestu Celine, u blizini kućnog broja 145, vozio je preblizu desnog rubnjaka te je izgubio nadzor nad vozilom i upravljačem i udario je u betonski most, javlja policija.

Od siline udara vozilo se zarotiralo i zaustavilo ispred mosta, dijelom na kolniku i dijelom u  jarku. Mlađi vozač teško je ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb.

A na Rebru je nekoliko sati ranije, oko 18, završio i 33-godišnji biciklist. Naime, na njega je u Opel Agili naletjela 64-godišnjakinja koja se, kako javlja policija, uključivala u promet na Ulicu Nike Grškovića dok se prethodno s navedenim vozilom nalazila nepropisno parkirana na mjestu gdje je parkiranje i zaustavljanje prometnim znakom zabranjeno.

Prilikom neopreznog uključivanja u promet, skrećući lijevo s namjerom polukružnog okretanja na njezin je auto naletio bicikl marke Cornago kojim je upravljao 33-godišnjak. Od 18.05 do 19.05 sati promet Ulicom Nike Grškovića u oba smjera bio je u zastoju, te se odvijao obilazno.


Komentari