Od Kvatrića, preko centra do Dubrave! Lopovi napadaju ljude na ulici i po tramvajima, kradu mobitele i naočale, na meti i trgovine

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL, Ilustracija

Zagrebačka policija niti u ponedjeljak nije imala mira. Još jednom se kralo po cijelom gradu, od istoka do zapada, a na meti su bile trgovine, mobiteli ali i – naočale.

Oko 17 sati u Novačkoj ulici u Dubravi trojac je provalio u trgovinu i uz uporabu tjelesne snage počinio razbojničku krađu nad 20-godišnjom prodavačicom. Brže, bolje pobjegli su s nekoliko tisuća kuna.

Nešto kasnije, oko pola devet navečer, na parkiralištu u Vukovarskoj je ulici još jedan trojac napao 41-godišnjaka, a i oni su, kao i njihovi “kolege” iz Dubrave, otuđili nekoliko tisuća kuna.

Kralo se i zapadu grada, točnije, u Ulici Krvarići. Oko 18.30 nepoznati počinitelj je u trgovini, uz prijetnju vatrenim oružjem, počinio razbojništvo nad 20-godišnjom prodavačicom te ukrao nekoliko tisuća kuna.


Mirnije nije bilo ni u centru grada. Oko 17.50 na Trgu kralja Tomislava nepoznati je počinitelj napao 52-godišnjeg muškarca i ukrao mu mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Policija javlja i kako su jučer dobili dojavu o pljački koja se dogodila u petak, 14. svibnja. Naime, oko 22.20 sati u Praškoj ulici, u tramvaju, nepoznati je počinitelj fizički napao 22-godišnjakinju da bi joj potom nepoznata počiniteljica ukrala – naočale.

 

Komentari