‘NE PAMTIMO SLIČNE TRAGEDIJE’ Susjedi muškarca kojeg je prignječila Alfa: ‘Volio je popravljati aute ispred kuće’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

“Oduvijek je volio popravljati aute ispred kuće iako nije bio mehaničar. Pripada starosjedilačkoj obitelji koja već generacijama živi u Susedgradu, a odgojio je i dva sina”, rekli su susjedi muškarca kojeg je u petak prignječio automobil, pišu 24sata. Nažalost, 42-godišnjak nije preživio, a stanari ulice Medpotoki i dalje su u šoku radi jučerašnje tragedije.

U dvorištu ispred garaže muškarac je popravljao srebrnkasti Alfa Romeo zadarskih registracija. Automobil je stajao na prilazu bez prednjih kotača, postavljen na drvenim gredama, piše u izvješću zagrebačke policije. No, uobičajeni popravak odjednom se pretvorio u kaos i vozilo je, iz još neutvrđenog razloga, palo na muškarca koji je ležao ispod njega.

“Bilo je troje vatrogasnih kola. Vatrogasci su dizalicom i ‘balonom’ podizali auto koji je prignječio muškarca. Sve je to kratko trajalo, ali je nažalost preminuo”, kazao je susjed za 24sata.

Policija je zaprimila dojavu o nesreći oko 18.30 sati, a kažu kako je na terenu bilo deset vatrogasaca koji su promptno reagirali s tri vatrogasna vozila. Susjedi tvrde kako njihova ulica, ali i cijeli kvart slove za vrlo mirno mjesto. Ne pamte slične tragedije.


 

 

Komentari