NASTAVLJA SE SUĐENJE DAVIDU KOMŠIĆU Svjedočile su prijateljice pokojne Kristine

24.02.2017., Zagreb - Nakon dovrsenog kriminalistickog ispitivanja, osumnjiceni za monstruozno ubojstvo 18-godisnje Kristine Krupljan, David Komsic, priveden je u Drzavno odvjetnistvo. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Danas  je nastavljeno suđenje Davidu Komšiću koji je ubio bivšu 18-godišnju djevojku Kristinu Krupljan s 88 uboda i rezova nožem. Za taj zločin nepravomoćno je osuđen na 30 godina zatvora. U odvojenom suđenju mu se sudi za napad i oštećivanje automobila ubijene nekoliko mjeseci prije užasnog ubojstva.

Za ovaj zločin, Komšić je optužen da je zajedno s prijateljima Arjanom i Armendom Rexhepijom te Filipom Filipovićem 27. studenoga 2016., oko 5.40 sati, na Bukovačkoj cesti presreo Kristinu te razbio njezin automobil i fizički nasrnuo na nju. Na današnjem suđenju svjedočile su prijateljice pokojne Kristine Josipa B. i Jelena Đ.

Josipa B. je ispričala da nije bila s Kristinom te večeri te da je o napadu čula od nje. Kristina joj je ispričala da su joj Komšić i njegovi prijatelji razbili staklo sa suvozačke strane, potrgali retrovizor te udarali glavom u pregradu. Potvrdila je i da je na Kristininom licu vidjela ozljede koje je zadobila u napadu.

Svjedočila je i Jelena Đ. koja je rekla da joj Kristina napad nije spominjala te da je o njemu čula od Josipe i Kristine majke Vesne. Stručna suradnica Odjela za mladež Nada Damjanović koja je podržala prijedlog Centra za socijalnu skrb da se Komšiću sudi kao odraslome.


Komentari