NAPRAVIO KAOS! Pijan i polugol divljao u autobusu: Policija jedva obuzdala raskalašenog putnika

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL/ Ilustracija

Putnici autobusa na relaciji Zagreb-Osijek, ostali su zatečeni ponašanjem jednog od muškaraca koji se nalazio u busu.

Naime, tijekom sinoćnje vožnje jedan od putnika je podivljao tijekom vožnje bez posebnog razloga. 37-godišnjak je u krvi imao 1.09 promila alkohola, a da stvar bude još bizarnija, nije planirao stati samo na tome, doznaje Jutarnji.

Policija mu je u džepu pronašla i tri grama amfetamina.

Za vrijeme putovanja na autocesti A3 između Nove Gradiške i Novske, muškarac se penjao i skakao po sjedalima. U jednom trenutku je skinuo i majicu te je polugol galamio i psovao. S lica je skinuo i zaštitnu masku kako bi ga ostali putnici mogli bolje čuti. Iako ga je vozač autobusa molio da prestane, 37-godišnjak je nastavio s divljanjem i vidno uznemirio sve putnike.


Kako se situacija nije smirivala, očajni je vozač nazvao policiju te stao na autobusnom stajalištu u Novoj Gradiški. Ugledavši policajce, raskalašeni putnik ih je “počastio” nizom psovki. Nakon što su ga uspjeli svladati i odvesti u gradišku policijsku postaju, muškarac je napuhao što više od promila alkohola, a oduzeto mu je i tri grama MDMA-e.

Protiv njega će uslijediti i odgovarajuće prijave zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti ali i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Komentari