Majka na mjestu krvavog zločina u Vrapču: ‘Navodno je moj sin ubijen, kako ću to preživjeti?’

Foto: Čitatelj

Zagrebački kvart Vrapče jučer je šokirao krvavi zločin. Mirnu večer prekinula je tučnjava trojice muškaraca.

Prema prvim informacijama, jedan je izvukao nož i izbo jednog, dok je drugog ranio. Jedna je susjeda za 24sata rekla da dvojica muškaraca često bez razloga napadaju ljude.

“Njih dvojica su poznata tu po placu. Često bez razloga napadaju ljude, zaustavljaju automobile po cesti. Na svoje oči sam vidjela kako se bez razloga zaletavaju na dva starija muškarca koja su tu pila kavu”, rekla je susjeda.

Foto: Čitatelj

Drugi susjed rekao je da su tamo ‘odavno prestali piti kavu zbog incidenata’. Razgovarali su i s majkom jednog od muškaraca koji je bio upleten u događaj.


“Moj sin i njegov prijatelj… ne mogu nam reći koji je ubijen. Pa kako ne mogu bar to? Gdje da idemo? Navodno je moj sin, kako ću ja to preživjeti? Rekli su nam da je jedan odvezen na Sveti Duh ali ne puštaju nas gore i ništa nam ne govore. Znamo da ne mogu službeno reći ali da obitelji bar kažu. Znate li vi što, jesu li vam rekli?”, rekla je majka.

Susjedstvo je zgroženo ovom stravom, o čemu svjedoče i brojni komentari na društvenim mrežama u jednoj kvartovskoj grupi. Naime, tamo pak mnogi pišu da im nije čudno, jer se navodno oko tržnice i u parku skuplja razna “sumnjiva ekipa” koja često radi incidente.

Policija je objavila najnovije detalje.

“Jučer,  27. listopada oko 21.30 sati u Susedgradu u Vrapčanskoj ulici, došlo je do fizičkog sukoba između više osoba na ulici, kojom prilikom je tada nepoznati počinitelj oštrim predmetom ozlijedio dvojicu muškaraca starosti 31 i 30 godina, nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Uslijed zadobivenih ozljeda, 31-godišnjak je preminuo na mjestu događaja, dok je 30-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KB Sveti duh gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Policijski službenici uhitili su jednu osobu koja se dovodi u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela te priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje”, izvijestili su iz policije.

Komentari