LUDNICA U KOZARI PUTEVIMA: Probao ga pregaziti autom, na kraju ga izvukli van i ‘izubijali’ k’o mačku

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL, Ilustracija

Jučer, 18. svibnja oko 15.25 sati u Ulici Kozari put IX. Odvojak, nakon što su se ljuto posvađali, dvojica su mladića svoje nesuglasice podigli na potpuno drugi nivo. Zbog čega su se počeli ovoliko prepirati, još uvijek nitko ne zna.

Jedan od njih, onaj stariji – 22-godišnjak, nakon verbalnog sukoba sjeo je u svoj auto pa krenuo na ‘neprijatelja’ u više navrata. Nesretni se 20-godišnjak uspio izmaknuti svaki put i tako sačuvati živu glavu, sve dok se njegov napadač nije autom zabio u obližnju ogradu.

Nakon što ga je ograda zaustavila u pohodu, vozač auta koji je htio pregaziti 20-godišnjaka se našao u problemu. Njega su u tom trenutku okružili ‘žrtva’, 20-godišnji mladić, zajedno sa svojim prijateljima i krenuli do njega, koji je shvatio da mu ‘batine ne ginu’.

22-godišnjak se nije dao, pa je pokušavao ostati zaključan u autu, ali to mu nije pošlo za rukom. Razjareni su mladići otvorili vrata, hrvali se s vozačem da izađe iz auta, dohvatili ga i isprebijali toliko da je završio u bolnici s teškim ozljedama.


Prevezen je na Rebro, a njegov 20-godišnji ‘kolega’ na Traumu s lakšim ozljedama. Policija trenutno utvrđuje okolnosti ovog nemilog događaja.

Komentari