KRAĐE OD TREŠNJEVKE DO BORONGAJA! Baka ostala bez desetaka tisuća, Zadranin bez Audija, a pljačkaš bankomata odustao usred ‘posla’

. Photo: Borna Filic/PIXSELL, Ilsutracija

U srijedu je zagrebačka policija imala pune ruke posla. Opet se opieriralo po cijelom gradu, od zapada do istoka.

Zagrebački policajci tako su u četvrtak dovršili kriminalističko istražuivanje nad 25-godišnjakom, i to zbog sumnje da je počinio razbojništvo. Naime, sumnja se da je 25. ožujka oko 21.15 sati došao do kioska u Ulici Brune Bušića u Zagrebu, ušao u unutrašnjost i potom teleskopskom palicom udario zaposlenika po glavi. Zatim je, sumnja se, ušao iza prodajnog pulta, otvorio ladicu s novcem te – pobjegao. Materijalna šteta iznosi 380 kuna.

U noći s utorka na srijedu kralo se i na Trešnjevci. Točnije, u Ulici Velimira Kljaića nepoznati je počinitelj ukrao Audi A3 zadarskih registracija, oštetivši pritom trgovačko društvo za 200 tisuća kuna.

Međutim, to nije kraj razbojništvima po gradu. Na Borongaju, u Ulici Ksavera Šandora Gjalskog, nepoznati je počinitelj, također u noći s utorka na srijedu, provalio u trgovinu. Probao je oplhjačkati bankomat, ali u tome nije uspio ili se jednostavno – predomislio. Bankomat je oštetio, ali novac nije ukrao.


Oko 14 sati Ulici Školski prilaz u Novom Zagrebu, trojica na ulici su trojica nepoznatih počinitelja, uz verbalnu prijetnju, opljačkali maloljetnu osobu. Ukrali su nekoliko desetaka kuna.

Na drugom kraju grada, na Maksimirskoj cesti, još uvijek nepoznata žena došla je do stana 85-godišnjakinje, i lažno se predstavila nudeći joj medicinske usluge. Umirovljenica ju je pustila unutra, a ova ju je “opelješila” za nekoliko desetaka tisuća kuna.

 

 

Komentari