KAOS NA MAKSIMIRSKOJ Maloprije je došlo do sudara dva tramvaja i dva automobila!

Na Maksimirskoj u blizini Ravnica došlo je do sudara dva tramvaja i dva automobila. Na terenu je policija koja će napraviti očevid, kao i interventne ekipe ZET-a i dizalica koje rade na brzoj uspostavi prometa.

Nesreža se dogodila tako što je tramvaj naletio na Peugeot i Škodu te ih odgurnuo prema novom tramvaju. Jedan od njih od siline udarca izletio je iz ‘sendviča’ i završio na drugom kraju ceste, prenosi 24.

“Dojavu o prometnoj nesreći dobili smo oko 19.30 sati. Sudjelovala su dva automobila i dva tramvaja, a prema prvim informacijama nije bilo ozlijeđenih”, rekli su iz zagrebačke policije.

Iz ZET-a su također potvrdili da je došlo do prometna nesreća na Maksimirskoj kod stajališta Ravnice u kojoj su sudjelovala dva auta i dva tramvaja. Nitko od putnika ili vozača ZET-a nije ozlijeđen, a na terenu je policija koja će napraviti očevid, kao i interventne ekipe ZET-a te dizalica koje rade na brzoj uspostavi prometa. Dodaju da se aktualno stanje u prometu može provjeriti na stranici sada.zgh


Komentari