HOROR NA MALEŠNICI: ‘Osmorica su tukla jednoga! Policija je u zadnji čas zaletjela usred tučnjave, bojala sam se da će ga ubiti!’

Photo: Matija Habljak/PIXSEL

Sinoć oko 23 sata u zagrebačkom naselju Malešnica izbila je brutalna tučnjava.

Prema izjavama svjedoka, nekoliko osoba potuklo se u lokalnom kafiću, da bi se fizički sukob proširio i na ulicu.

“Cijelo vrijeme čula sam psovke, a potom su se krenuli opako mlatiti na cesti. Bilo je riječ o sedam ili osam osoba koje su na ulici udarali jednu osobu. Ja sam se bojala da će ga ubiti. Derala sam se s prozora da prestanu”, ispričala je svjedokinja za vijesti.hr.

Nesretniku je pokušao pomoći vozač automobila koji je prošao ulicom, no i njemu su prijetili.  Na poziv svjedokinje došla je policija koja je spriječila najgore.


“Ja bih rekla da se policija u zadnji čas zaletjela usred tučnjave. Od kada sam ih zvala do kad su došli trebalo im je oko pet do deset minuta. Došao je kombi i četiri policijska auta i hitna kola. Ja sam u tom trenutku sišla dolje jer sam htjela provjeriti je li ovaj kojeg su mlatili na podu dobro”, prenose vijesti.hr izjavu svjedokinje.

Dodala je kako je šokirana da nakon dolaska policije nitko nije bio uhićen. Ozlijeđeni je pregledan na ulici, no vozilo hitne ga ipak nije prevezlo u bolnicu.

Kako doznajemo iz drugih izvora, dvojica muškaraca u vidno alkoholiziranom stanju su se sukobila, dok su ih ostali gosti pokušali razdvojiti.

Liječnička pomoć ozlijeđenima u incidentu je pružena na licu mjesta, a doznajemo kako su prijavljeni muškarci bili u alkoholiziranom stanju.

Upit o navedenom događaju, te navodima svjedokinje, poslali smo policiji.

Iz PU Zagrebačke navode kako je prijavljena dojava o incidentu na Malešnici i to oko 23:15 06. rujna, za dvije osobe koje su kasnije zbog narušavanja javnog reda i mira dovedeni u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Komentari