(FOTO) U obiteljskoj kući pronađena tri improvizirana laboratorija i 18 kilograma marihuane

Izvor: PU Zagrebačka

Gotovo 18 kilograma marihuane, pronađeno je u obiteljskoj kući na području Sesveta. Zbog sumnje u 45-godišnjaka policijski službenici PU Zagrebačka izvršili su detaljno kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili o čemu se radi.

Osumnjičeni je  uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti i protok zraka stvorio umjetne uvjete za uzgoj bilja te sadio marihuanu koju je sušio, usitnjavao, prepakiravao, potom, sumnja se, dalje preprodavao.

Izvor: PU Zagrebačka
Izvor: PU Zagrebačka

Sve navedeno potvrđeno je obavljenom pretragom obiteljske kuće na području Sesveta kad su pronađena tri improvizirana laboratorija za umjetni uzgoj bilja u kojima je bilo zasađeno ukupno trideset stabljika marihuane visine od 5 do 100 cm te je pronađeno još ukupno 489,0 grama marihuane pakirane u dvije plastične vrećice i jednu staklenku, 17.572,0 grama suhog lišća i grana marihuane pakirano u devet plastičnih vreća, tri ručno motane cigarete ispunjene s marihuanom, dvije digitalne vage za precizno mjerenje mase s tragovima droge, uređaji za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka.

 


Izvor: PU Zagrebačka

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava će biti podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari