(FOTO) Stan na Trešnjevci pretvorio u uzgajalište marihuane! Kod mladića (21) policija pronašla više od pola kile!

Foto: PUZ

Nad 21-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje, jer ga se sumnjiči da je počinio kazneno djelo “Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja ustanovilo se kako je 21-godišnjak protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, u stanu na Trešnjevci uzgajao marihuanu za koju se sumnja da ju je kasnije “dilao”, odnosno preprodavao.

Rabio je uređaje za emitiranje svjetlosti te uređaja za ventilaciju kako bi stvorio sve pogodnosti za umjetni uzgoj.

“Naime, 23. ožujka 2021. godine pretragom stana kojim se koristi osumnjičeni pronađeno je ukupno 609 grama marihuane pakirane u 23 staklenke i dvije plastične vrećice, 250 grama lišća marihuane te digitalna vaga za precizno mjerenje mase s tragovima droge, improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane sa sustavom za ventilaciju i osvjetljavanje te određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge”, priopćili su iz policije.


Foto: PUZ
Foto: PUZ

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Komentari