(FOTO) PAO DILER S VRAPČA! U stanu mu pronađeni amfetamini, MDMA, marihuana i psilocibini

Izvor: PUZ

Prilikom pretresa stana na području Vrapča, policija je imala što za vidjeti. U stanu 33-godišnjeg dilera pronašli su hrpu droge svih vrsta, kao i alat za preprodaju.

33-godišnjak je u objektu sadio marihuanu koju je po sazrijevanju sušio, prerađivao, vagao i tako pripremao za daljnju preprodaju, dok je također na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao i veće količine amfetamina, MDMA, psilocibin i marihuane koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu da bi tako pripremljenu drogu preprodavao.

Obavljenom pretragom stana pronađeno je ukupno 149 grama amfetamina pakiranog u dva različita paketa, 161 tableta MDMA pakirane u dva različita paketa, 316 grama marihuane pakirane u 15 različitih paketa, 44 grama psilocibin pakiranog u dva različita paketa, 12 komada sadnica marihuane, dvije digitalne vage i predmeti za pakiranje droge.

Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ

Također je od osumnjičenog oduzet i određeni novčani iznos za koji postoje osnove sumnje da potječe od prodaje droge.


Količina droge, način pakiranja, digitalne vage i oduzeti novac nedvojbeno ukazuju na činjenicu da je pronađena droga bila namijenjena za daljnju preprodaju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Komentari