Dubravu, Maksimir i Podsused poharala grda banda: Ukrali auto, provalili u stanove i pokupili zlatni nakit i novac

Foto: Marin Tironi/Pixsell/Ilustracija

Ružne statistike o zločinu u Zagrebu ne prestaju rasti, pa je u razdoblju od 6. do 9. svibnja na Maksimiru u Kvintičkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio u kuću te pokrao novac i nakit, a 41-godišnjeg vlasnika oštetio za više stotina tisuća kuna.

Između 7. i 9. svibnja u Dubravi u Klekovačkoj ulici, nepoznati je razbojnik provalio u jednu kuću te ukrao bicikl i alat, vlasnitštvo 27-godišnjaka, u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Između 9. ožujka i 24. travnja dogodila se još jedna pljačka, koja je prijavljena 9. svibnja, u Podsusedu u Ulici Antuna Šoljana. Tamo je još uvijek policiji nepoznati počinitelj provalio u stan i pokrao zlatni nakit 55-godišnjakinji, vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna.

U noći s 8. na 9. svibanj, između 22 i 8.30 sati u Dubravi, Aleji Lipa nepoznati je počinitelj otuđio Opel Corsu, a 73-godišnji Zagrepčanin čije je to vlasništvo ostao je bez auta vrijednog oko 5 tisuća kuna.


Kad se sve zbroji, u posljednja 24 sata u Zagrebu je evidentirano 18 kaznenih djela – devet teških krađa provaljivanjem, četiri krađe te četiri ostala kaznena djela. Otuđen je jedan osobni automobil.

Komentari