DETALJI DRAME NA ČRNOMERCU: Muškarac (37) ničim izazvan skinuo masku u trgovini, vrijeđao zaštitara koji ga je svladao, a onda je uslijedio šok!

Photo: PIXSELL

Muškarac koji je u petak prijetio bombom u trgovini u Ilici na Črnomercu, završio je u pritvoru. Zagrebačka policija objavila je detalje cijelog događaja.

Incident se dogodio u petak 14. svibnja oko 17,30 sati kad je  37-godišnjak u društvu s još jednim muškarcem došao u trgovinu gdje je na odjelu svježih proizvoda ničim izazvan skinuo zaštitnu masku, stvarajući kod kupaca negativnu pozornost i osjećaj ugroze zbog nepoštivanja epidemioloških mjera.

Kad ga je zaštitar upozorio, osumnjičeni mu se verbalno suprotstavio, pokušavajući isprovocirati i fizički sukob, a pritom ga je vrijeđao i prijetio mu da će ga ozlijediti.

Zaštitar uočio ručnu bombu


Zaštitar ga je potom udaljio iz trgovine i o događaju obavijestio policiju, ali se osumnjičeni ubrzo vratio u trgovinu i prišao zaštitaru kojemu je ponovno zaprijetio držeći ruku ispod jakne. No, zaštitar ga je fizički svladao i spustio na pod nakon čega je na podu uočio ručnu bombu koju je osumnjičeni imao kod sebe.

Osumnjičenog koji je uz prijavu državnom odvjetništvu završio u policijskom pritvoru terete za prisilu prema zaštitaru i nedozvoljeno posjedovanje

Komentari