CURE DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U VRAPČU: Ubijeni je višestruko izboden! Sukobilo se više osoba, a jedna osoba je uhićena!

Foto: Čitateljica

Policija je objavila najnovije detalje o krvavom zločinu koji je potresao stanovnike u Vrapčanskoj ulici. Uhitili su jednu osobu koja se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

“Jučer, 27. listopada oko 21.30 sati u Susedgradu u Vrapčanskoj ulici, došlo je do fizičkog sukoba između više osoba na ulici, kojom prilikom je tada nepoznati počinitelj oštrim predmetom ozlijedio dvojicu muškaraca starosti 31 i 30 godina, nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Uslijed zadobivenih ozljeda, 31-godišnjak je preminuo na mjestu događaja, dok je 30-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KB Sveti duh gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Policijski službenici uhitili su jednu osobu koja se dovodi u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela te priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje”, izvijestila je policija.


Jutarnji neslužbeno doznaje kako je ubijeni 31-godišnjak zadobio više ubodnih rana u trbuh i prsa, od kojih je preminuo, dok je njegov prijatelj I.S.(30) dobio reznu ranu na vratu, no na sreću radilo se o lakšoj ozlijedi.

Uskoro opširnije…

Komentari