CURE DETALJI! Smrt Tonija Matasa više nije nepoznanica, klupko tajni lagano se razmotava, oglasila se i policija

Ilustracija, Foto: Marko Todorov / CROPIX

Šibenska policija oglasila se o smrti bivšeg šefa zadarske SOA-e Tonija Matasa, čije je mrtvo tijelo pronađeno u nedjelju. Navode kako se ne radi o kaznenom djelu.

“Dovršeno je postupanje policije temeljem obavijesti građana od 21. ožujka u 12.00 sati da se na području Kravlje drage, nedaleko Knina, u automobilu nalazi mrtvo tijelo muške osobe. Provedenim mjerama i radnjama od strane policije, kao i obavljenom obdukcijom u Općoj i veteranskoj bolnici u Kninu, utvrđeno je da se radi o 50-godišnjaku te da njegova smrt nije posljedica kaznenog djela”, objavila je policija.

Dodali su kako će o svemu podzetom i uvrđenom biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo.

Podsjetimo, Matas je bio direktor korporativne sigurnosti Hrvatske pošte. Slobodna Dalmacija pisala je prije nekoliko godina kako svoj profesionalni uzlet duguje Tomislavu Karamarku (61). Nacional je također pisao kako je Matas za direktora korporativne sigurnosti Hrvatske pošte promaknut svega nekoliko dana nakon što je izbila afera Vjetroelektrane.


Jutarnji list spominjao ga je uz ime Josipe Rimac koja je oko “bube” koju je pronašla u automobilu razgovarala s Matasom i poduzetnikim Josipom Plesićem.

Komentari