ZBOG UTRKE ZATVORENA AVENIJA DUBROVNIK: Evo koji su obilazni pravci i do kada vrijedi zabrana (FOTO)

Foto: Zagreb.info

Zbog osiguranja prostora za održavanje utrka na otvorenom, uspostavit će se privremena regulacija prometa kojom je predviđena zabrana prometa za sva vozila.

U subotu i nedjelju, 4. i 5. lipnja 2016., od 9 do 20 sati u organizaciji Auto kluba Brzina iz Zagreba, Horvatova 37C na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu održat će se utrke ubrzanja pod nazivom Brzi i žestoki Powered Ciak auto.

Zbog osiguranja prostora za održavanje utrka na otvorenom, uspostavit će se privremena regulacija prometa kojom je predviđena zabrana prometa za sva vozila.

Avenijom Dubrovnik od Avenije Većeslava Holjevca do Cimermanove  i to od 3. lipnja 2016. (petak) od 20 sati do 6. lipnja 2016. (ponedjeljak) do 4 sata.


Na istoj dionici Avenije Dubrovnik obustavlja se i tramvajski promet od 4. lipnja 2016. (subota) od 0.30 sati do 5. lipnja 2016. (nedjelja) do 23 sata.

Obilazni pravci

Promet će se odvijati obilazno:

– u smjeru od istoka prema zapadu Avenija Dubrovnik – AVH – Antallova – Cimermanova – Avenija Dubrovnik,
– u smjeru od zapada prema istoku Avenija Dubrovnik – Siget – Froudeova – Sortina – AVH – Avenija Dubrovnik.

FOTO: PUZ
FOTO: PUZ

Na ovim obilaznim pravcima očekujemo značajne gužve i prometna zagušenja.

Prilaz stanara naseljima Trnsko i Kajzerica bit će moguć od rotora Remetinec – Avenija Dubrovnik – Cimermanova ulica prema naselju Kajzerica, odnosno Ulica Trnsko prema naselju Trnsko.

Prilaz stanara naselju Siget bit će moguć od Avenije Većeslava Holjevca preko Sortine ulice i Aleje pomoraca.

Građanima predlažemo da koriste alternativne pravce i obilaske u široj zoni na kojima neće biti ograničenja u prometu, a to su:

na južnoj strani Držićeva avenija – Most mladosti – Sarajevska cesta – Vatikanska ulica – SR Njemačke – čvor Buzin – zagrebačka obilaznica – čvor Lučko – Jadranska avenija – rotor – Jadranski most,

na sjevernoj strani Držićeva avenija – Slavonska avenija – Zagrebačka avenija – Savska cesta.

“Molimo građane za razumijevanje te da poštuju upute policijskih službenika i postavljenu prometnu signalizaciju u zoni zabrane prometa”, poručili su iz policije.

>>> UTRKA UBRZANJA ZAKRČILA PROMET U NOVOM ZAGREBU: ‘Svi trube i živčane zbog zastoja’ (FOTO)

Komentari