Zagrepčanke i Zadranke pomahnitale za COVID redarima: ‘Bar imamo u što gledati! Jel’ ovaj slobodan?’

Photo: Pixabay

Iako se isprva mislio da ih Hrvati neće voljeti, novi COVID redari postali su face. Najnoviji dokaz tome pompa je koja se stvorila oko momaka iz Civilne zaštite grada Zadra.

Sve je krenulo od mama iz Zadra ujedinjenih u popularnoj grupi na Facebooku koje su se počele raspitivati o naočitim redarima u plavim uniformama, piše Antena Zadar.

“Bar imamo u što gledati”, zaključile su i počele sherati njihove fotografije. Priključile su im se i mame iz Varaždina, a sve je dodatno “zakuhala” Zagrepčanka Nadia Amić, prošlogodišnja sudionica “Braka na prvu” koja je doznala imena i ljubavni status zgodnih mladića.

Mate Lukić, voditelj zadarske postrojbe kazao je kako se nisu nadali ovakvoj gunguli, ali im ona, posebice u ovim ludim vremenima punih briga, godi.


“Ma nama je to šala, osmjeh je besplatan, a dobro dođe pogotovo u ovim stresnim vremenima. Cure i žene se zezaju, mi to na taj način prihvaćano. Dečkima je laskalo dok ih nisu stisle ljepše polovice. Postavljale su im na profilne zajedničke slike da smanje brojeve zahtjeva nepoznatih žena, ha, ha. U svakom slučaju pozitivno”, zaključio je.

Komentari