Zagrepčani mogu dogovoriti odvoz glomaznog otpada

Pixabay

Građani grada Zagreba su do sada glomazni otpad mogli predati prema unaprijed dogovorenom rasporedu za svoju gradsku četvrt, ali to više ne mora biti slučaj.

Na kućne adrese će, uz račune Zagrebačkog holdinga za siječanj 2019., doći i dva obrasca Zahtjev za odvoz glomaznog otpada koji se mogu koristiti u okvirima javne usluge, bez naknade i to čak dva puta u kalendarskoj godini. Oba obrasca će se moći iskoristiti odjednom ukoliko maksimum javne usluge koriste jednom u godini.

Zahtjevi za odvod glomaznog otpada zaprimaju se od 15. veljače do 15. studenog 2019. godine, na adresu Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb, na mail adresu: [email protected] ili ispunjavanjem e-Zahtjeva na internet adresi www.cistoca.hr. Čistoća se obvezuje  dostaviti odgovor na zahtjev, s terminom odvoza, u što kraćem roku, a ne dužem od 20 dana.

Građani mogu i dalje, tokom cijele godine, svoj glomazni otpad odložiti besplatno na jedno od reciklažna dvorišta kao i na mobilna reciklažna dvorišta Čistoće.


Komentari