(VIDEO) Za film Sveučilišta pun grešaka isto je isplatilo 198 tisuća kuna: sada su objavili drugu verziju, s istim greškama

Foto: Screenshot

Čak 198.000 kuna, Sveučilište je u Zagrebu isplatilo Jakova Sedlara da smontira film ‘Počasni doktori Sveučilišta u Zagrebu’, a koje je nakon prvotne objave, čini se, bilo puno grešaka.

Sveučilište je isti film skinulo sa svog Youtube kanala, a danas je objavilo novi, kako javlja Telegram.

Film je to koji podsjeća na power point prezentaciju, ali i kojeg sačinjavaju prethodno snimljeni kadrovi koje je autor očito samo morao umetnuti u video traku svog filma. No, ono što ja najtužnije, u filmu od skoro 200 tisuća kuna, ime Zagreba, a samim time i Sveučilišta, napisano je krivo.

Tako na samom početku filma i dalje stoji naslov “Sveučilište u Zagebu”, ali ispravljen je radni natpis iz montaže. On se pojavljuje iznad popisa imena studenata i piše: “Ovo je popis studenata, nemamo doktora”.


Ipak, skidanje pa ponovno objavljivanje filma čini se nije bilo uzaludno. Naime, uklonjena je i crna rupa bez kadra koja je u prvoj verziji trajala više od sedam sekundi, a i sam film sada traje nešto duže. S prvotnih 9:22 sekundi, sada je proširen na 10:12 minuta.

 

Ovo vraća vjeru u ljude: treći put pronalazi i vraća izgubljene novčanike, u posljednjem je našla skoro 24 tisuće kuna

Komentari