(VIDEO) Tri osobe brutalno su se mlatile ispred Rebra zbog parkinga! Urlali ‘Zar sam se za ovo borio?’ i prijetili ‘sinom policajcem’

Photo: YouTube

Prava drama odvijala se u ponedjeljak uz ulaz u KBC Zagreb. Navodno zbog parkinga došlo je do makljaže. Potukli su se dva muškarca i žena.

Prema snimci koja kruži internetom, vidi se kako je sve počelo psovkama. U jednom trenutku stariji je čovjek upitao drugog ‘zar sam se za tebe borio?’. Žena je prijetila i zvanjem policije jer kako kaže na snimci, jedan je čovjek parkirao na zabranjenom mjestu.

Smirivala je i starijeg muškarca s kojim je najvjerojatnije u rodu. Okupljenima je rekla i kako joj je sin policajac te da napadaju čovjeka sa stentom i da će ih privesti.

U jednom trenu vidi se kako je žena udarila muškarca u crvenom te joj je on odmah i uzvratio. I tu je krenula makljaža. U jednom trenutku stariji muškarac završio je na podu jer ga je jedan nokautirao.


Kako je potvrđeno 24sata, zagrebačka policija dobila je dojavu o tučnjavi oko 10 sati. Tri su čovjeka dobila prijavu zbog remećenja javnog reda i mira.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Komentari