(VIDEO) EVO ‘EPIDEMIOLOŠKIH’ MJERA U ZET-OVOM BUSU: ‘Jer tramvaji iz nekog razloga ne voze’

Photo: Robert Anic/PIXSELL

I dok se građani pokušavaju pridržavati epidemioloških mjera, čini se da su neke javne službe ustrajne u namjeri da im to onemoguće. Cijelog smo ljeta svjedočili fotografijama iz prepunih autobusa raznih prijevoznika, a istu je praksu počeo provoditi i ZET.

Umjesto da smanje opasnost od širenja koronavirusa tako da u promet puste više linija kako bi se izbjegle gužve, ZET je u početku na korona krizu odgovorio smanjenom frekvencijom njihovih vozila u javnom gradskom prometu što mnogim građanima nije bilo logično.

Sada kada se nalazimo u takozvanom ‘drugom valu’ epidemije u kojem se epidemiološka slika do nedavno iz dana u dan pogoršavala, ZET ponovo pridonosi ‘rizičnim okupljanjima’ građana.

Čitateljica nam je poslala snimku iz dubkom punog ZET-ovog autobusa na potezu između Dupca i Dubrave, kojim se vozila u srijedu oko 7 sati ujutro. Također nam je javila da se takva gužva stvorila jer “tramvaji iz nekog razloga ne voze.”


Ovim putem pozivamo ZET da sada uvede više linija, posebice na prometnim područjima i u udarnim terminima, kako bi se izbjegle opasne epidemiološke situacije.

Komentari