Uljepšajte starijim sugrađanima božićne blagdane: Dom za starije pozvao je sve da im pošalju pismo

Foto: Pixabay/ Ilustracija

Naši stariji sugrađani najugroženija su skupina te je na njih pandemija skoro pa i najviše utjecala. Teško je i onima u domovima za starije i nemoćne.

Mnogi od njih mjesecima nisu vidjeli svoje najbliže, a ne mogu ni izaći van, družiti se s najmilijima. Jedan zagrebački obiteljski dom našao je način kako da razveseli svoje korisnike.

“Božić je vrijeme darivanja u kojem prevladavaju osjećaji iščekivanja, nade i čežnje. Naši korisnici prilagodili su se ovim novim izazovnim vremenima, ali pridržavanje epidemioloških mjera ne znači da nisu u mogućnosti upoznati nove prijatelje!

Zato molimo sve naše pratioce, ali i vaše mame, tate, bake, djedove, sinove i kćeri, ma recite svima koje poznajete – da nam pošalju pismo!


Naši korisnici rekli su vam ponešto o sebi, a ako ste s nekim pronašli zajedničku temu možete pisati: o toj temi, o sebi, o Božićnom ugođaju u vašoj kući, pitati ih kako oni provode Božić u našem domu i obavezno pišite motivirajuće riječi i lijepe želje.
Ako niste inspirirani o čemu pisati pošaljite nam neki crtež ili Božićnu čestitku od Vaše obitelji za našu malu obitelj. 🎄🌟

Molimo Vas dijelite objavu kako bi dotakli što veći broj ljudi i proširili Božićni duh. 🎅🏻
Obiteljski dom Noni – za *ime korisnika*
Črna voda 24a
10 000 Zagreb
Hrvatska”, napisali su u Facebook objavi.

✉️ 𝒫𝑅𝐼𝒥𝒜𝒯𝐸𝐿𝒥 𝒫𝑅𝐸𝒦𝒪 𝒫𝐼𝒮𝑀𝒜 ✉️
Božić je vrijeme darivanja u kojem prevladavaju osjećaji iščekivanja, nade i čežnje. Naši…

Objavljuje Obiteljski dom za starije i nemoćne “Noni”Subota, 5. prosinca 2020.

 

Komentari