Ugledni liječnik osramotio komoru: ‘Iz vaših apartmana se čuju uzdasi, zašto ih ne ustupite roditeljima bolesne djece?!’

Screeshot/dnevno.hr

Ugledni psihijatar Herman Vukušić se kritički osvrnuo na temu apartmana koji su u vlasništvu Hrvatske liječničke komore (HLK) nad kojom je Ministarstvo zdravlja 20. prosinca provelo nadzor.

“Čovjek bi očekivao da su posjetitelji tih apartmana liječnici, akademski građani, koji bi trebali znati regule kućnog reda. No, međutim, prije nekoliko dana javili su mi se predstavnici stanara zgrade u kojoj se nalaze sporni apartmani, sa nizom argumentiranih prigovora kako na proces adaptacije samih apartmana, tako i na ponašanje gostiju. Po riječima ovih ljudi, apartmani HLK više služe u svrhu “STUNDEN HOTELA” nego li konačišta za liječnike, a zbog loše izvedenih, ali skupih građevinskih radova zvučna izolacija je jako slaba, pa susjedi mogu čuti svaki uzdah koji iz apartmana dolazi… Ti apartmani moraju HITNO biti stavljeni u neku drugu funkciju (npr. za boravak roditelja u pratnji dječjih onkoloških bolesnika), kao što se konačno moraju regulirati i sve nepravilnosti i šteta koja je do sada nanešena ostalim stanarima zgrade u kojoj su smješteni apartmani”, rekao je Vukušić za dnevno.hr.

Zbog ovog, ali i brojnih drugih problema koje su otkriveni u radu HLK od ministra Kujundžića traži ponavljanje nadzora.

 


Komentari