U POTRAZI STE ZA POSLOM? Pogledajte najbolju aktualnu ponudu u Zagrebu!

foto:pexels

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Pfizer traži pojačanje na poziciji Accountant (m/ž) – temporary role. Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 1.6. Od kandidata se očekuju viša ili visoka stručna sprema na relevantnom području, minimalno dvije godine radnog iskustva u računovodstvu ili financijama, razumijevanje internih kontrolnih procedura, poreza i iskustvo s ERP. Potrebno je odlično poznavanje engleskog jezika i računalna pismenost. Prijavite se.

Lonia d.o.o. traži regionalnog direktora / područnog voditelja (m/ž). Lokacije rada su Kutina, Zagreb i srednišnja Hrvatska. Prijaviti se možete najkasnije do 18.5. Uvjeti su visoka stručna sprema ekonomskog smjera i minimalno dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima u maloprodaji. Posao obuhvaća organiziranje i vođenje poslova prodaje, vršenje istraživanja i analizu tražišta, izrađivanje i realiziranje godišnjeg plana prodaje i slično. Aplicirajte.

Metro zapošljava u Zagrebu na pozicijama: računovođa za analitičko računovodstvo kupaca (m/ž), prodavač (m/ž) i blagajnik (m/ž). Prijavite se ovdje.


KFC zapošljava voditelja smjene (m/ž) i djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 17.5. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim pozicijama. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, redovno povećanje plaće svaku godinu, fleksibilno radno vrijeme te bonus i nagrade u skladu s osobnim rezultatima. Aplicirajte.

Glovo zapošljava dostavljača (m/ž) u Zagrebu. Nudi se zarada do 12.000 kuna mjesečno, isplata svaka dva tjedna ili prema dogovoru s poslodavcem te fleksibilno radno vrijeme. Moguće je korištenje vlastitog vozila. Prijavite se.

UTP d.o.o. zapošljava vozača C / operatera distribucije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 12.5. Potrebna je srednja stručna sprema tehničkog, kemijskog ili prometnog usmjerenja, vozačka dozvola C kategorije, a prednost donosi KOD 95 i ADR. Traži se osnovno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Cerovski d.o.o. zapošljava montera / radnika u doradi u tisku velikih formata (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 11.5. Poslodavac nudi stalni radni odnos uz probni rad, kontinuiranu edukaciju i sigurna primanja. Poželjna su tehnička znanja, poznavanja i korištenje alata, snalažljivost u radu, radno iskustvo u poslovima montaže i dorade te sistematičnost i samostalnost. Prijavite se putem linka.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava strojara na građevinskom stroju (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 23.5. Potrebno je iskustvo na iskopima velikih dubina, na izgradnji kanalizacija, kolektora i slično. Očekuje se samostalnost i preciznost u poslu. Aplicirajte.

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Zagrebu i Samoboru. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte najkasnije do 20.5.

Strabag zapošljava na poziciji Security Analyst (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 20.5. Zadaci su detekcija, analiza i obrada sigurnosnih incidenata, provođenje In-House sigurnosnih analiza i suradnja na izazovnim zadacima. Potrebni su uvjeti završena visoka škola ili fakultet iz područja inženjerskih znanosti, unutarnja motivacija, UpToDate u području IT sigurnosti i dobro poznavanje engleskog u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Sretno kandidatima!

Komentari