U potrazi ste za poslom? Pogledajte najbolju aktualnu ponudu u glavnom gradu i okolici

foto:pexels

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Senior iOS Developer (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 25.4. Uvjeti su minimalno tri godine profesionalnog rada na iOS platformi, odlično poznavanje programskih jezika Swift i ObjectiveC te OOP koncepata. Potrebno je vrlo dobro korištenje engleskim jezikom u govoru i pismu. Prijavite se.

Epiroc Croatia traži nova pojačanja na pozicijama Business Process Analyst (m/ž) te Sales Engineer (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 29.3. Poslodavac očekuje minimalno dvogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, napredno znanje u IT-u, praktično iskustvo, analitičko razmišljanje, otvorenost i pozitivan stav. Prijavite se putem linka.

Innofreight Solutions traži nadzornika proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 23.3. Posao podrazumijeva konačni operativni prihvat gotovih vagona i montažu te nadzor proizvodnje, provjeru općih uvjeta proizvodnje, provjeru dokumenata, odgovornost za kontrolu kvalitete, izradu kontrolnih popisa i slično. Potrebna je završena viša tehnička obuka, dubinsko znanje o upravljanju kvalitetom, iskustvo u području željezničkih vozila te vještine zavarivanja. Aplicirajte.


HERE zapošljava na poziciji Data Acquisition & Community Analyst (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene do 11.4. Poslodavac nudi rad u međunarodnom timu koji pokriva cijelu Istočnu Europu. Dnevni zadaci uključuju istraživanje podataka na tržištu, planiranje i angažiranje potencijalnih poslovnih partnera i slično. Potrebni su uvjeti mogućnost brzog učenja, odlično poznavanje srpskog, hrvatskog i engleskog jezika, iskustvo u prodaji i pozitivan stav. Aplicirajte.

CCPorter zapošljava na pozicijama Sales Team Leader with Croatian and Slovenian/ Macedonian (m/ž), Sales Specialist with Croatian and Macedonian (m/ž), Sales Specialist with Croatian and Slovenian (m/ž), Sales Specialist with Croatian (m/ž). Posao se odvija od kuće, a prijaviti se možete najkasnije do 14.4. Uvjeti su vrlo dobro poznavanje traženih jezika te odlično poznavanje engleskog jezika. Potrebno je snalaženje u Excel-u. Prijavite se.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 31.3. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se putem linka.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 22.3. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte.

USP Marketing Consultancy d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Researc Analyst (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 22.3. Potrebna je visoka stručna sprema, minimalno trogodišnje iskustvo rada u istraživanju tržišta, iskustvo u analitičkom razmišljanju i kvantitativnom istraživanju. Očekuje se aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prednost donosi poznavanje njemačkog i nizozemskog. Provjerite više i aplicirajte putem linka.

Hidroprojekt-Consult d.o.o. u potrazi je za projektantom / diplomiranim inženjerom građevinarstva iz područja hidrotehnike (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 23.3. Očekuje se izvrsno poznavanje rada na računalu, minimalno dvije godine radnog iskustva na poslovima projektiranja te izvrsno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Komentari