Tulum u KB Dubrava stigao na naplatu organizatorima! Evo koje su ih kazne snašle

Foto: RTL Danas

Tulum medicinskih djelatnika u KB Dubrava podijelio je javnost. Snimka je u javnost došla zahvaljujući RTL-u. Podsjećamo, zabava je organizirana početkom godine na kojoj su se djelatnici prigodno opraštali od medicinske sestre koja je odlazila u Njemačku. Na zabavi je bilo 20ak ljudi, a pjevalo se i plesalo uz harmoniku i bend.

Dok neki smatraju kako je neprimjereno feštati u bolnici, drugi medicinare brane, smatrajući da su i oni samo ljudi, te da im treba oduška. Slučaj je, nakon što je snimka procurila u javnost, istražilo Povjerenstvo KB Dubrava, a događaj je osudio i ministar zdravstva Vili Beroš.

Organizatori su dobili opomenu pred otkaz, a ostalih 18 sudionika je samo opomenuto, potvrdio je za 24 sata ravnatelj bolnice Ivica Lukšić, koji nije znao za naveden događaj prije nego što je sporna snimka objavljena.

“Mi bismo poduzeli sve mjere, i tako zaštitili ugled svih radnika i naše ustanove u cjelini. Međutim, što je, tu je”, kazao je Lukšić za N1 nakon što je snimka puštena u javnost.


Ravnatelj ističe kako su sankcije primjerene onome što za takve slučajeve predviđa Zakon o radu.

Komentari