Trnjanin Antonio treba pomoć! ‘Zdravstveno stanje mu se pogoršalo, ima nezaposlenu suprugu i bebu staru 14 mjeseci’

Photo: Facebook/Trnje u srcu

“Antonio je mladić kojem je prije nekoliko godina puknula aorta koja je sanirana, ali jedno zlo ide za drugim. Od 10. mjeseca prošle godine se zdravstveno stanje pogoršalo, zbog nekakve bakterije su mu morali izvaditi donji dio jednjaka“, napisala je Blaženka Galović-Šešlek u Facebook grupi “Trnje u srcu”.

Objavu prenosimo u cijelosti.

“Znam da imate veliko srce, to ste već puno puta pokazali i znam da i ovaj put nećete okrenuti glavu!

Naš i vaš Trnjan Antonio Mlikota je u vrlo teškom zdravstvenom stanju! Vjerujem da vas puno njega pozna. On ima samo 29 godina!!!!


Možda neki već znate za njegove zdravstvene tegobe, ali evo da vam pokušam objasniti! Antonio je mladić kojem je prije nekoliko godina puknula aorta koja je sanirana, ali jedno zlo ide za drugim. Od 10.mj prošle godine se zdravstveno stanje pogoršalo, zbog nekakve bakterije su mu morali izvaditi donji dio jednjaka.

Živi u Danskoj i prva operacija je obavljena tamo, a druga u Njemačkoj. Trenutno čeka ponovnu operaciju, koja je već dva puta bila odgođena zbog ove situacije sa coronom.

Ima nezaposlenu suprugu i dijete od 14 mjeseci. Dakle, bez primanja su, a troškovi su veliki. Najviše odlazi na njegovu posebnu ishranu koja je jako skupa. Obitelj pomaže koliko god može, ali troškovi su sve veći. Pogotovo sad kad se očekuje operacija.

Svi možemo odvojiti bar iznos jedne kave, ili dvije. Malo po malo, skupit ćemo za Trnjana!!
Uplate se mogu izvršiti na račun njegove sestre koji je u Zagrebačkoj banci.

IBAN:HR 6423600003240287516
SWIFT ZABA2X

Na ime Anamarija Milobara sa napomenom za Antonia
Pokažimo veliko srce, jer mi to možemo!!!”, stoji u objavi.

Žena koja skrbi o stotinu pasa treba pomoć! ’Desit će se s**** jer ja sa toliko pasa ne mogu ostati’

Komentari