Trgovine mijenjaju radno vrijeme: Evo kako će raditi za vrijeme epidemije

FOTO: Flickr

Trgovački centri i maloprodajni lanci prilagođavaju radno vrijeme situaciji s koronavirusom (COVID-19) te će u idućem razdoblju biti otvoreni od 10 do 18 sati.

Trgovački centar Westgate Shopping City izvijestio je kako od ponedjeljka skraćuje radno vrijeme te će biti otvoren od 10 do 18 sati svaki dan. Trgovine koje su ključne zbog opskrbe kupaca radit će i izvan navedenog radnog vremena.

Spar i Interspar trgovine rade normalno, a u određivanju radnog vremena slijede upute kriznog stožera, priopćeno je iz Spara.

Istog su stava i u Lidlu. “Što se tiče ostalih Lidlovih trgovina u Hrvatskoj, trenutno razmatramo situaciju o skraćivanju radnog vremena svih naših trgovina, a o eventualnim izmjenama u njihovim radnim vremenima pravovremeno ćemo informirati kupce. Prilagodit ćemo se svim novim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite koje će potencijalno biti uvedene za ostala područja RH”, odgovorili su iz Lidla.


Iz Lesnine XXXL su izvijestili da su zbog izvanredne situacije s koronavirusom donijeli odluku o novom, privremenom radnom vremenu svojih centara. Tako od ponedjeljka, 16.ožujka centri rade od 10 do 18 sati.

Komentari