TOP 10 POSLOVNIH PRILIKA! Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada!

Ilustracija,foto:pexels

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Sonimed d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Customer Support Officer / CSO prodavač (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 31.12. Radni zadaci uključuju unos podataka u softwerski sustav, obradu narudžbi kupaca i dobavljača, izradu izvještaja, provođenje konsignacija te korespondenciju s kupcima i dobavljačima. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, vrlo dobro znanje rada na računalu te iskustvo rada u ERP sustavima. Aplicirajte ovdje.

Tempo Kondela zapošljava na pozicijama Junior Marketing Specialist (m/ž) te regionalni menadžer e-trgovine s namještajem (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu, a prijaviti se možete najkasnije do 25.12. Od kandidata se očekuje znanje slovačkog jezika te napredno poznavanje rada na računalu. Potrebna je spremnost na službena putovanja. Prijavite se putem linka.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava prodavača u pekari (m/ž) u Zagrebu. Prijavite se najkasnije do 20.12. Posao obuhvaća pripremu pekarskih proizvoda, pozicioniranje proizvoda i prodaju. Potrebna je srednja stručna sprema, iskustvo rada u pekari/ prodaji te spremnost na smjenski rad. Poslodavac nudi vrlo dobra primanja i stimulacije. Aplicirajte.


E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. traži novo pojačanje na pozicijama: pneumatičar mehaničar (m/ž), elektroničar (m/ž), alatničar strojne obrade / glodač (m/ž), sastavljač proizoda (m/ž), obrađivač plastike (m/ž), obrađivač metala (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Provjerite uvjete i aplicirajte na željeni posao ovdje.

Philips traži novo pojačanje na poziciji Modality Sales Specialist – Diagnostic X-Ray (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 10.1. 2021. Ključne odgovornosti jesu voditi poslovanje dijagnostičkog modela X-zraka u regiji, direktno komunicirati s korisnicima i biti stručan u znanju o proizvodima, rješenjima i uslugama koje se nude. Od kandidata se očekuje fakultetska diploma u biomedicinskom/ medicinskom inženjerstvu, radiologiji i slično, minimalno petogodišnje iskustvo rada, spremnost na putovanja i slično. Aplicirajte ovdje.

ERA zapošljava u Velikoj Gorici na otvorenim pozicijama: pomoćni skladišni radnik (m/ž), prodavač na odjelu vodoinstalaterskog materijala (m/ž), prodavač na odjelu stolarije, boja i lakova (m/ž), prodavač građevinskog materijala (m/ž), prodavač na odjelu električnih instalacija i bijele tehnike (m/ž), prodavač na odjelu keramike i sanitarne opreme (m/ž), vozač kamiona (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 24.12. Neki od uvjeta su srednja stručna sprema i poželjno radno iskustvo. Saznajte više i aplicirajte ovdje.

Tvrtka unitedprint.com traži direktora poslovanja za područje Hrvatske (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 9.1.2021. Od kandidata se očekuje poslovno iskustvo u vanjskoj prodaji, a velika je prednost iskustvo u tiskari ili medijima. Uvjeti su dokazano ostvareni prodajni ciljevi u dinamičnom okruženju, sposobnost komunikacije s ciljnim skupinama na različitim razinama upravljanja, dobro razumijevanje procesa e-trgocine i slično. Poslodavac nudi rad u financijski vrlo stabilnom i profitabilnom poduzeću s vrlo iskusnim međunarodnim članovima uprave. Prijavite se klikom na link.

Američko veleposlanstvo u Zagrebu zapošljava na poziciji Supply Supervizor (m/ž). Prijave su otvorene do 25.12. Nudi se godišnja plaća oko 212.240 kuna. Od kandidata se očekuje četverogodišnje iskustvo rada u administrativnom menadžmentu ili logistici, a potrebna je minimalno završena srednja škola. Traži se znanje engleskog jezika i posjedovanje vozačke dozvole minimalno pet godina. Prijavite se.

Nord Mobil d.o.o. traži radnika u proizvodnji (m/ž) – vodoinstalatera, radnika u proizvodnji (m/ž) – električara te radnika u proizvodnji (m/ž) – zidara / tesara. Lokacija rada je Samobor, a prijave su otvorene do 28.12. Poslodavac kandidatima nudi ugodno, inovativno i dinamično radno okruženje, priliku za osobni i profesionalni razvoj te redovita primanja i plaćene troškove prijevoza i toplog obroka. Prijavite se.

CCPorter traži pojačanje na pozicijama Sales Specialist with Croatian and Slovenian (m/ž) i Sales Specialist with Croatian and Macedonian (m/ž). Posao se odvija od kuće. Radni zadaci uključuju aktivnu telefonsku prodaju i promociju. Poslodavac osigurava kompetitivnu plaću i bonuse, fleksibilno radno vrijeme, opremu za rad, specijalizirani trening i mogućnosti napredovanja. Prijavite se putem linka.

Sretno kandidatima!

Komentari