Tony Cetinski priprema se za spektakl u Areni Zagreb

Facebook

Tri dana prije zagrebačkog koncerta, 5. ožujka Tony će zapjevati i u beogradskoj Kombank Areni, dok će 12.03. posjetiti Osijek te 29.04. Split.

Upravo na Dan žena, 08.03.2016., Tony priprema posebno iznenađenje i nevjerojatan scenski spektakl za izuzetan koncertni događaj.

Publika će moći uživati u omiljenim starim hitovima poput: ”23. Prosinac”, ”Blago onom tko te ima”, ”Ako to se zove ljubav”, ”Umirem 100 puta dnevno”, ”Kad žena zavoli”, ”Ja sam zaljubljen”, ”Tebe ne bih mijenjao”, ali i u novim velikim hitovima kao što su ”Krik” te ”Mjesečar”… Kao predgrupa, pred zagrebačkom će publikom nastupati i grupa ”Pravila igre”, koji su singlom ”Nebo na mojoj strani”, hrabro i uspješno kročili na hrvatsku glazbenu scenu.

Osim njih, Tonyju će se pridružiti i neki od najpopularnijih natjecatelja iz prošlogodišnje i ovogodišnjeg The Voicea.


”Zbog velikog poštovanja prema publici, svakim novim koncertom želim im pružiti nešto najbolje do tada te prenijeti pozitivnu energiju koju osjećam. Posebno mi je zadovoljstvo što će mi se kao gosti pridružiti i neki izvođači čija imena neka budu iznenađenje…”, kaže Tony, ne skrivajući uzbuđenje pred predstojeće koncerte.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””] Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, a dio iznosa od svake ulaznice bit će doniran udruzi Europa Donna Hrvatska, za kupnju aparata za jednokratno zračenje žena oboljelih od raka dojke.[/box]

Komentari