Tomislavov dom na Sljemenu više nije karantena za oboljele od korone! Ponovno otvaraju svoja vrata gostima

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Dobre vijesti stižu sa Sljemena. Nakon dugo vremena za korisnike se otvara kultni hotel Tomislavov dom. Izvijestili su o tome javnost preko Facebooka.

“Dragi naši gosti, snijeg je pao i zabijelio naše krovove. Hotel Tomislavov dom je ponovno otvoren za Vas! Zbog poštivanja epidemioloških mjera, restoran Tomislav je otvoren samo za goste hotela. Bazen i finske saune trenutno ne rade. Čekamo Vas na dobro poznatoj lokaciji”, napisali su u Facebook objavi.

Dragi nasi gosti, snijeg je pao i zabijelio nase krovove. Hotel Tomislavov dom je ponovno otvoren za Vas! Zbog…

Objavljuje Tomislavov domSrijeda, 13. siječnja 2021.


 

Podsjetimo, Tomislavov dom na Sljemenu u epidemiji je postao mjesto za izolaciju i samoizolaciju domaćih, ali i stranih studenata koji nisu mogli nikamo otići. Sada se tamo više očito ne nalazi nijedna osoba.

Kako su nam potvrdili kada smo ih nazvali, od 13. siječnja ponovno su počeli s radom te tamo više nije karantena za oboljele od koronavirusa.

Izgrađen je 1937. godine prema ideji arhitekta Stjepana Planića kao objekt na 4 kata savršeno uklopljen u prirodni okoliš zahvaljujući Y tlocrtu, prvi takve vrste u nas i među prvima u Europi. Hotel ima  41 sobu.

Komentari