‘SVI MOŽEMO POMOĆI PETRINJI’ Gladijatori kreću u akciju i prikupljaju potrepštine

Photo: Facebook

Cijela Hrvatska diže se na noge i sprema pomoći potresom razorenoj Petrinji i Sisku. Propusnice su se ukinule, Bad Blue Boysi već su krenuli prema Slavoniji, a mobilizat će članove i Sportsko društvo Gladijator.

“Dragi naši Gladijatori i pratitelji, danas se kroz vaše molitve prisjetite malog grada velikog srca po imenu Petrinja. DANASE OD 10h UJUTRO VRATA NAŠEG KLUBA U PALINOVEČKOJ 42 BITI ĆE OTVORENA ZA VAŠ DOPRINOS(Ulaz je pored velikog sata pored OŠ Alojzija Stepinca – Vrbani III)

Prikupljanjamo igračke za djecu, robu , hranu sve potrepštine koje su nužne kako bi pokazali od namlađih do najvećih da nam je stalo i da smo uz njih.
Molimo sve naše članove da se odazovu kako bi već sutra mogli dostaviti prvi dio pomoći.

Na žalost ovaj nesretni potres uništio je grad, ali nije uništio srca i snagu Petrinjaca koja dolazi iz kamena(Povjesno gledano ime Petrinja vjerojatno dolazi od latinske riječi petrus u značenju stijena, kamen, hrid i možda je vezano uz neko od drevnih rimskih naselja na kamenom bogatim područjima Zrinske gore).


Kroz svoju bogatu povijest preživjeli su razne nedaće, a sad je došlo vrijeme da im pomognemo još jednom svi zajedno”, napisali su na Facebooku.

Komentari