STOŽER UPUTIO NOVU OBAVIJEST MCDONALDS’U: Ipak ništa od McDrivea iza ponoći!

U Zagrebu je otvoren novi McDonald’s  – McDrive Špansko, na adresi Ljubljanska 2a.

Riječ je o 36. McDonald’su u Hrvatskoj, a uz praktično naručivanje iz automobila dostupna je i dostava putem partnera Glovo i Pauza. Naručivanje je u restoranu sigurno i bez žurbe na samoposlužnim kioscima, uz uslugu posluživanja za stolom.

– Kriza je pred nas postavila mnogo izazova i zato nam je posebno drago što i dalje možemo ulagati i što smo uspjeli otvoriti McDrive Špansko i nova radna mjesta, izjavo je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska. Dodao je kako nove mjere donose dodatne izazove u organizaciji poslovanja unutar restorana te da će fokus i dalje biti na zaštiti zdravlja zaposlenika i gostiju, uz poštivanje svih higijenskih i sigurnosnih standarda.


U sklopu  McDrivea Špansko otvoren je i McCafé u kojem se poslužuje svježe mljevena 100% arabica kava. McCafé kavu moguće je naručiti i na kiosku i na McDriveu jer se poslužuje u cijelom restoranu.

Restoran je otvoren radnim danom od 7 ujutro do 24 sata, a nedjeljom i praznikom radi od 8 ujutro. No, ipak, McDrive petkom i subotom ne radi do 3 sata iza ponoći.

Naime, McDonald’s je obavijestio kako je McDrive od petka 16. listopada u čitavoj Hrvatskoj gostima opet dostupan iza ponoći, te je dodano kako je  “nova odluka o vraćanju na redovno radno vrijeme drive linija donesena je u suglasnosti sa Stožerom civilne zaštite RH.”

Ipak, iz Mcdonald’sa je stigla nova vijest.

Kako navode u priopćenju linije McDrive ipak neće moći raditi nakon ponoći kao što je ranije objavljeno.

“Naime, u petak 16. listopada vratili smo redovno radno vrijeme drive linija jer smo od Stožera dobili pisanu suglasnost da možemo raditi i nakon 24 sata na driveu.

Kad smo tu vijest podijelili s vama, iz Stožera su javili da nam to ipak nije dozvoljeno te da su pogriješili u tumačenju svoje odluke.

Žao nam je što vam nećemo moći ponuditi svoju uslugu kako nam je bilo odobreno. I dalje ostajemo otvoreni, ali samo do ponoći.

Hvala vam na razumijevanju i na povjerenju.

Ostanimo sigurni.

Vaš McDonald’s”, poručuju iz ovog lanca.

Komentari