SLAO JOJ DEGUTANTNE PORUKE: Iskoristio maloljetnicu (14), snimao se s njom, a onda ju ucjenjivao

thefix.com

Pedofil je dogovorio izlazak s djevojčicom u Zagrebu, našli su se prvo u kafiću, a potom su se njegovim automobilom vozili po Zagrebu i okolici. Navodno su već te prve večeri razmijenili i više od nježnosti…

Sve češće svjedočimo opasnosti koja vreba sa društvenih mreža, isplivao je još jedan slučaj spolnog iskorištavanja djeteta kao kulminat druženja preko Facebooka. Zbog spolnog iskorištavanja 14-godišnje djevojčice, koju je upoznao na Facebooku, protiv tesara Zvonimira T. (26) iz Zagorja, policija je podnijela kaznenu prijavu.

U slučaju da mu se sudskim putem dokaže krivnja, prijeti mu zatvorska kazna u rasponu od jedne godine pa do deset godina. Cijeli slučaj pojavio se tek kada je, danas srednjoškolki koja ima 16 godina, pedofil tesar počeo prijetiti objavom fotografija i videouratka eksplicitna sadržaja koje su razmijenili i snimili, prenosi Jutarnji.

Pedofil i djevojčica su, navodno, počeli komunicirati preko Facebooka još krajem 2014. godine, a nakon nekog vremena osjetili su nekakvu povezanost i dogovorili izlazak ili je možda pravilnije kazati da ju je namamio. Tesar je dogovorio izlazak s djevojčicom u Zagrebu, našli su se prvo u kafiću, a potom su se njegovim automobilom vozili po Zagrebu i okolici. Navodno su već te prve večeri razmijenili i više od nježnosti, to jest, imali su seksualni odnos kojega je pedofil navodno snimio kamerom. Ipak, djevojčici je pao mrak na oči tek ove jeseni kada su joj počele stizati njegove poruke, poput: “Objavit ću one fotke da ih svi vide”.


Razlog ucjenjivanja još uvijek nije poznat, ali nagađa se da su prijetnje počele jer je djevojčica odlučila povući se iz njihova odnosa. Onog momenta kada je tesar izgubio kontrolu i počeo sve više prijetiti, tinejdžerica se požalila roditeljima i pedofil je završio u rukama policije.

>>> OVO JE MOGLO BITI I VAŠE DIJETE: Šokantnim videom pokazao kako seksualni predatori mame curice! (VIDEO)

>>> FACEBOOK PREDATOR PRIZNAO ZLE NAMJERE: Dao je izjavu od koje ćete se naježiti

>>> HOROR U CENTRU ZAGREBA: Facebook predator zatočio curicu u hotelu, namjeravao ju odvesti u Italiju?!

Komentari