Rudeš pomaže najmlađima u Banovini! Šalju poklone za 1900 djece, a evo kako možete sudjelovati

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Potres na području Sisačko-moslavačke županije, digao je cijelu Hrvatsku na noge. Od razornog potresa prošlo je gotovo mjesec dana, a pomoć Banovini i dalje danonoćno stiže. Među njima su se istaknuli i Bad Blue Boysi kao jedni od istaknutijih pokretača akcija.

Tako je ovih dana mnoge ganula akcija “Rudeš za Banovinu” za one najmlađe. Naime, na području Siska, Petrinje i Gline ukupno je 1900 djece vrtićke i predškolske dobi za koju bi se osiguralo 1900 poklon paketa (slatkiši, četkice i paste za zube, majice, igračke).

U akciji se pozivaju sve građane dobre volje koji žele donirati sredstva koja će potom ići djeci u potresom pogođenom području. Krajnji cilj je, tvrde, 35 tisuća kuna, no ukoliko sredstava bude više, u što kako navode, “ne sumnjaju”, “kupili bi i nešto od potrebne opreme za DV Petrinjčica u Petrinji koji je dosta nastradao u potresu”.

Novce ćemo skupljati do 28.veljače, a onda u šoping. Pa će male vrijedne vrtićke ručice (i tete naravno) ispisati poruke podrške i ohrabrenja svojim malim vršnjacima, sve zapakirati i put pod noge”, ističu.


U akciji sudjeluju rudeški BBB, djeca, roditelji i zaposlenici DV Grigor Vitez, DV Matija Gubec, DV Panda i DV Kockica, a u službenom apelu kojeg donosimo u nastavku, možete saznati sve potrebne informacija o donacijama.

Izvor: Facebook

 

Komentari