Rat Zagrepčanki u srpskom realityju: ‘Upoznala sam je u noćnom klubu. Nije mi htjela ni ruku pružiti…’

Izvor: Pink

O rastućoj popularnosti kontroverznog srpskog realityja Zadruga među Hrvatima, svjedoči i sve veći broj naših sudionika u showu koji bilježi već četvrtu sezonu. Trenutno ih je čak pet, a pojačanje je stiglo ove subote. Riječ je o reality zvijezdi Hani Rodić, koja je javnosti poznata iz Gospodina Savršenog i Superpara.

Zanimljivo, kada se predstavila, rekla je da je ‘zaposlena’ na Instagramu, a srpski mediji su se itekako raspisali o Hani opisujući ju kao ljepoticu koja je zasjenila sve kandidate.

Već na prvom obraćanju ostalim sudionicima, Hana je bila oštra prema svojim sunarodnjacima te se obrušila na zagrepčanku Paulu Hublin, koja je u Zadrugu ušla sa već sada bivšim dečkom Franom Pujasom. Podsjećamo da je aktualno rastavljeni par prekinuo nakon nešto manje od dvadesetak dana showa, jer su u javnost isplivale šokantne ispovijesti o Franovom problemu s drogom.

Izvor: Screenshot YT
No iz Hanine perspektive, Fran je žrtva, a za Paulu koju je upoznala u jednom noćnom klubu tvrdi da je imala neprijateljski stav.
Bile smo u istom društvu, a ona mi niti ruku nije pružila. Paula je reality igrač, ona je sve realityje gledala, i primijetila je da ljudi vole žrtve. Folirant je i u ovoj priči jedina žrtva je Fran. Ako si prešla preko nekih postupaka onda to ne trebaš više spominjati ‘, rekla je Hana i dodatno zategnula svoj odnos Paulom.

 


Komentari