RADNA SUBOTA! Beroš je bio marljiv od ranog jutra, ali nije sve oduševio: ‘Radije bih da me cijepi medicinska sestra nego neurokirurg u kampanji’

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Ministar zdravstva Vili Beroš je s liječnicima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” na Zagrebačkom velesajmu u subotu marljivo je radio. Naime, iako je najavio da će Zagrepčane doći cijepiti u 10.30, tamo je stigao već u osam sati ujutro.

Na pitanje kad je zadnji put dao injekciju, i je li se morao podsjetiti kako, Beroš je za 24 sata odgovorio kako je i kao neurokirurg stalno to radio.

“Operiramo, ali i dajemo injekcije, nisam se morao podsjećati kako”, rekao je Beroš zasukanih rukava, s kapljicama znoja na čelu.

Ipak, mišljenja su podijeljena. Jedan od cijepljenjih grašana, Goran Kijuk, kaže da je bilo super. Prepoznao je ministra i rekao da mu je čast što ga baš on cijepi.


“Ja bih radije da me cijepi neka medicinska sestra koja to radi stotine puta dnevno nego neurokirurg u izbornoj kampanji”, smatra drugi građanin.

Ministar Beroš je jučer izjavio i kako je zabrinut da neće biti dovoljan odaziv građana za cijepljenje.

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Komentari