PROMJENE ZBOG RADOVA NA CESTAMA: Izmijenjuje se trasa na autobusnoj liniji 133

sh.wikipedia.org
Autobusna linija 133 (Savski most – Sveta Klara – Čehi) od srijede, 15. lipnja, prometuje izmijenjenom trasom i to zbog izgradnje odvodnog kanala koja onemogućuje nesmetan prolazak autobusa na dijelu Utinjske ulice u Svetoj Klari.

Od Savskog mosta, autobusi voze uobičajenom trasom do raskrižja Remetinečke ceste i Ulice Savski gaj put XIII., nastavljaju Remetinečkom cestom, Ulicom dr. Luje Naletilića i Sisačkom cestom, skreću lijevo u Mrkšinu ulicu, zatim voze Svetoklarskom i Utinjskom ulicom, kako bi se okrenuli na obližnjim prometnicama, odnosno u zoni stambenih objekata Utinjske ulice kod kućnog broja 3 i nastavili uobičajenom trasom do krajnjeg odredišta u Čehima.

U polascima iz Čeha autobusi voze istom izmijenjenom trasom!

Autobusi se na izmijenjenom dijelu trase zaustavljaju na svim usputnim stajalištima, a istovremeno, stajališta Utinjska 5 i Lukoranska privremeno su ukinuta.
Početno – krajnje stajalište za skraćene polaske na relaciji Savski most – Sveta Klara – Savski most, uspostavljeno je u Utinjskoj ulici i to nasuprot kućnog broja 3 B, a ono je ujedno i prolazno obostrano stajalište u polascima do i od Čeha.


Komentari