PRIZOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Zid zgrade u centru grada privezan gurtnama, građani u nevjerici

Foto: Zagreb Te Zove / Facebook

Zid na zgradi u Haulikovoj u blizini zelenog vala i Glavnog kolodvora se odvojio 30-ak centimetara od konstrukcije zgrade, a stanari okolnih zgrada ostali su u šoku kada su vidjeli da je osiguran samo sajlama.

Primijetili su to i u Facebook grupi Zagreb Te Zove, gdje je fotografija sporne zgrade objavljena i otkuda smo je preuzeli, a u komentarima su se našli ljudi s raznim mišljenjima o ovom privremenom rješenju problema.

“To je dobro. Zid je ipak malo čvršći – skela se treba postaviti – pa ciglu po ciglu. Jako kompleksno. Izgleda malo “a je to” , ali to je tako. Ako ima netko bolje rješenje neka javi. Za dodatnu informaciju – sanacija je u dvorištu bloka zgrada i ne može se prići s teškom mehanizacijom (kolni ulaz za kočije). Bandića ne podržavam!”, napisao je jedan muškarac.

“Obnova i sanacija nisu isti pojmovi. Ovdje je očito riječ o privremenoj sanaciji. I onaj tko se imalo razumije u građevinu jasno mu je da je ta sanacija napravljena sasvim solidno. I da služi svrsi. A svrha je da zid ne padne prije nego ga na siguran način uklone. Ali ne, draži vam je neuki senzacionalizam”, rekao je jedan od članova grupe.


“Dobro, bar je za te gurtne bilo novaca, prvo spomenik pa onda obnova. Prioriteti…”, “Ozbiljno????? Pa oni nisu normalni. Koja budala je to napravila. A još bolje, koji kreten je to uopće dopustio. Strašno”, padale su kritike.

Zanimljiva obnova zida koji se 20cm odvojio od zgrade 🙄
Haulikova, dvorište dječjeg vrtića 🙄

Objavljuje Zagreb Te ZoveUtorak, 22. prosinca 2020.

Komentari