’Prilično kul’: vozač ZET autobusa pomogao muškarcu pa svoj potez objasnio riječima: ’Svi smo mi važni’

FOTO: ZET

U moru loših vijesti, na Facebook stranici ’Zakaj volim Zagreb’ osvanula je pozitivna priča koja uključuje, nerijetko zanemarene vozače ZET autobusa.

Jedan takav vozi autobus broj 209, a upravlja trasom 609, izvanrednom linijom uvedenom zbog radova na Mostu mladosti koja vozi na dionici Zapruđe – Ulica grada Vukovara.

Vozeći navedenom linijom, vozač autobusa je oko 15 sati došao na privremeno okretište, križanje Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića kada je primijetio da jedan gospodin sklupčan sjedi na jednom od sjedala.

Kako piše Zagrepčanin koji je vijest podijelio na Facebook stranici, čovjeku je od vrućine pozlilo pa je vozač izašao iz kabine, prišao putniku i pitao ga je treba li mu pomoć. Osim toga, odveo ga je u obližnji kafić gdje su mu dali vode i gdje se kasnije oporavio, navodi.


“Tu i tamo naletim na priče o ZET-ovim službenicima, i bude tu svačega, ali ovaj vozač ponio se ljudski prema nekom kome je trebala pomoć, a kad sam ga upitao o cijelom događaju, rekao je : “Svi smo mi važni.” Prilično kul”, zaključuje.

Dobrotu Zagrepčana iskusio je na svojoj koži! Izgubio je novčanik pa ga dobio natrag na nevjerojatan način

Komentari