Policija potvrdila: na A3 se sudarilo pet automobila, samo jedno od njih hrvatskih je registarskih pločica

Foto: Hrvatska vatrogasna zajednica/Ilustracija

“Danas, 9. rujna oko 16 sati na A3, 3 km nakon odmorišta Ježevo u smjeru istoka, za sada iz neutvrđenih razloga i na neutvrđen način došlo je do prometne nesreće između tri teretna vozila, od kojih su dva turskih, a treće crnogorskih nacionalnih oznaka te dva osobna vozila, od kojih je jedno bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka, a drugo bjelovarskih registarskih oznaka. Nakon prometne nesreće izbio je požar”, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Jedno od vozila prevozilo je bačve koje su eksplodirale i otežale gašenje i spašavanje za vatrogasce JVP Ivanić-Grad te DVD-ova Andrilovec i Dugo Selo.

Požar su ugasili vatrogasci te je u suradnji s nadležnim službama, od 18.57 sati žurno otvoren sjeverni kolnik A3, između čvora Rugvica i Ivanić Grad za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom, dodaju iz PU zagrebačke.

“Prema dosad prikupljenim informacijama u prometnoj nesreći dvije osobe iz teretnih vozila su smrtno stradale, dok druge osobe nisu ozlijeđene. Na mjestu događaja policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s nadležnim državnim odvjetnikom provode očevid. Okolnosti ove prometne nesreće utvrdit će se po dovršetku očevida”, zaključuju.


Ugašena vatra na A3: prilikom sudara eksplodirale bačve koje su otežale spašavanje, promet je pak normaliziran

Komentari