Pjevačica Anezi: ‘Izbacili su me iz stana!’

Screenshot Youtube

– Takav stres i poniženje nisam doživjela u životu. Uslijed rokova, to je bilo nespavanje i to je bio horor. Čekala sam dobrih 7-8 mjeseci da me i zaborave, a onda sam razgovor snimila na CD i poslala im, a na CD napisala “Provjereno-Nova TV” – ispričala je Anezi.

Pjevačica Anezi nedavno je pokrenula YouTube kanal “Anezi analizira”, na kojem često govori o aktualnim temama, ali i onekim stvarima iz svog života. U posljednjem videu opisala je neugodno iskustvo koje je doživjela prije nekoliko godina kada je unajmila stan blizu Rijeke. Anezi je godinama bila podstanarka, promijenila je 7-8 stanova i imala petnaestak cimera, a sada je ponosna vlasnica stana u Zagrebu pa su te muke za nju gotove.

”Negdje u sredini moje podstanarke karijere. Naišla sam na super povoljan oglas. Napokon sam živjela sama. Oglas je bio vrlo povoljan – kuća, dvor, ne smetaju im psi. Imala sam viziju da ću tu biti na dulje vrijeme. Kad sam ja to sve lijepo uredila, shvatili su da bi mogli podići cijenu bar sto eura i dobivati 300 eura, a ne 200 koliko su meni tražili. I sada je bio plan riješiti se mene. Bez obzira što smo potpisali ugovor. Inače smo mi svih tih godina potpisivali ugovor, ali ti ugovori se ne bi prijavljivali da gospoda ne bi platila porez, ali uredno bi nama prijavili boravište radi ovih jeftinijih prijevoza – kazala je Anezi svojim fanovima.

– Takav stres i poniženje nisam doživjela u životu. Uslijed rokova, to je bilo nespavanje i to je bio horor. Čekala sam dobrih 7-8 mjeseci da me i zaborave, a onda sam razgovor snimila na CD i poslala im, a na CD napisala “Provjereno-Nova TV”. Naravno, nisam taj CD slala na Novu TV, samo sam ih željela preplašiti i da svakog četvrtka gledaju Novu TV misleći se hoće li biti prilog o njima. Takvi smo mi škorpioni – ispričala je Anezi.


Komentari