OVO NIJE SVJETLO NA KRAJU TUNELA! Ali je pružena ruka koja ljudima čiji su domovi stradali u potresu puno znači

Foto: Zagreb.info

Veleposlanik Države Izrael Ilan Mor predao je donaciju odjeće, popluna i plahti za stanovnike Čučerja čiji su domovi stradali u potresu.

Veleposlanik Države Izrael Ilan Mor posjetio je Čučerje gdje se sastao s potpredsjednicom župnog Caritasa Janjom Palčec, volonterkom Martinom Novosel, prevoditeljicom Vlastom Jelašić Kerec i volonterkom Caritasa i predsjednicom Mjesnog odbora Čučerje Zvjezdanom Žuglić kako bi im predao donaciju odjeće, popluna i plahti za stanovnike Čučerja čiji su domovi nastradali u razornom potresu u ožujku.

“Iako je prošlo osam mjeseci, mnogi ljudi i dalje žive posljedice potresa koji se dogodio u ožujku. Stoga smo odlučili pomoći stanovnicima Čučerja i barem malo olakšati ovu zimu.”, rekao je veleposlanik Mor.

U donaciji su sudjelovali djelatnici Veleposlanstva Države Izrael, kao i pratitelji službene stranice veleposlanstva Izrael u Hrvatskoj te izraelski studenti na obrazovanju u Hrvatskoj, a iz Arena Hospitality Group su donaciju upotpunili s pokrivačima i posteljinom.


“Još jednom smo zahvalni našoj maloj zajednici koja se toliko potrudila uljepšati blagdane potrebitima, posebno u ovoj godini koja nam je svima teška,” izjavio je veleposlanik Mor.

Donacija je još jedna donacija u nizu humanitarnih aktivnosti koje Veleposlanstvo Države Izrael ove godine obavlja kako bi obilježili blagdansko razdoblje, piše Otvoreno.

Komentari